Logopedie palmers

089/41 25 82

 

Waterkasteelstraat 17

3740 Beverst-Bilzen

 

sonja.palmers@telenet.be

Ons Team

Sonja Palmers logopedisteSonja Palmers logopediste/stottertherapeute °1968

Ik behaalde mijn diploma van gegradueerde logopediste in 1990 aan de Lessius Hogeschool te Antwerpen. In 1996 behaalde ik het getuigschrift van stottertherapeute van de tweejarige opleiding van het Centrum voor informatie, opleiding en onderzoek voor stotteren te Antwerpen.

Jaren was ik praktijkdocent aan de opleiding voor stottertherapie. Nu fungeer ik tevens nog als bestuurslid van de opleiding. Na het behalen van mijn diploma logopedie startte ik met werken in een logopedische groepspraktijk te Aarschot en bij de Limburgse dienst voor schoollogopedie.

Geleidelijk aan werd de logopedische praktijk te Beverst-Bilzen opgestart. In 1994 wijdde ik mij volledig aan de praktijk. Vanaf 1998 werd de praktijk uitgebreid met een collega.

Sinds 2010 werk ik tevens deeltijds als stottertherapeute in een school voor buitengewoon onderwijs, Klavertje 3 in Bilzen.


Sofie Nelissen logopediste Sofie Nelissen°1987

Sinds 2008 ben ik afgestudeerd als gegradueerde logopediste aan de Lessius Hogeschool te Antwerpen. Meteen ging ik van start als zelfstandige logopediste in deze praktijk.

Eerst combineerde ik mijn zelfstandige activiteit met een job op de revalidatieafdeling van het Ziekenhuis Oost-Limburg. Sinds juli 2010 werk ik deeltijds als logepediste in het WZC Toermalien te Genk. Hier behandel ik MS-patiënten en geriatrische patiënten, voornamelijk met neurologische spraak- en taalstoornissen en slikstoornissen.

Tot op heden combineer ik deze job nog steeds met mijn zelfstandige activiteit in deze praktijk. Samen met mijn collega's draag ik kwaliteit en vorming hoog in het vaandel. Tijdens één van de vele workshops/vormingen werd ik gebeten door de ‘stemmicrobe’. Als logisch gevolg heb ik me de laatste jaren dan ook met veel plezier in stemtherapie gespecialiseerd.


Kim Vrijens logopediste Kim Vrijens °1989

In 2013 ben ik afgestudeerd als master in de logopedie aan de Karholieke Universiteit van Leuven. Voor deze opleiding behaalde ik een academische bachelor in de Biomedische Wetenschappen. Deze opleiding gaf mij een grondige medische voorkennis. 

Ik mocht mijn eerste stage lopen in een zelfstandige praktijk waar ik voornamelijk werkte met kinderen met articulatieproblematieken, reken- en spellingsproblemen. Verder bouwde ik mijn ervaring uit in het buitengewoon onderwijs en het AZ Vesalius in Tongeren, waar ik als sliktherapeute en als therapeute voor spraak- en taalstoornissen ten gevolge van een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) fungeerde. .

In april 2014 ben ik gestart in de praktijk. Ik combineer dit werk als zelfstandige logopediste met een betrekking in het buitengewoon onderwijs, Klavertje 3 in Bilzen, eveneens als logopediste.


 

 

 

 

blog

Welkom op onze nieuwe site

29.08.2013

map

Waterkasteelstraat 17
3740 Beverst-Bilzen