Logopedie palmers

089/41 25 82

 

Waterkasteelstraat 17

3740 Beverst-Bilzen

 

sonja.palmers@telenet.be

Tarieven 2013

Alle logopedisten, die in de praktijk werken, zijn geconventioneerd. Dit wil zeggen dat wij ons verbinden aan de conventie die afgesloten is tussen de logopedische beroepsvereniging en de mutualiteiten. De tarieven voor logopedisch onderzoek en therapie zijn hierin  vastgelegd.


Voor een aantal stoornissen is er een tegemoetkoming voorzien via de mutualiteit van de verzekerde in het kader van de verplichte ziekteverzekering. De criteria zijn opgenomen in de nomenclatuur logopedie. De logopediste kan na het onderzoek vaststellen of u in aanmerking komt voor terugbetaling en zal u helpen met het opstellen van het aanvraagdossier. De adviserend geneesheer van de mutualiteit van de verzekerde beoordeelt het dossier. Afhankelijk van de regio en de mutualiteit zijn er soms ook tegemoetkomingen voorzien in het kader van de aanvullende verzekering.

 

De tarieven voor 2019 zijn:
logopedisch onderzoek per 30 minuten € 32.20
logopedische sessie van 30 minuten € 23.60
logopedische sessie van 60 minuten € 47.40

 

Als uw dossier door de mutualiteit goedgekeurd wordt, krijgt u een terugbetaling van 75%. Voor personen die genieten van een verhoogde tegemoetkoming is een terugbetaling van 90% voorzien.


Het terugbetalingspercentage binnen de aanvullende verzekering is afhankelijk van de mutualiteit.

blog

Welkom op onze nieuwe site

29.08.2013

map

Waterkasteelstraat 17
3740 Beverst-Bilzen